Zabava

Jan Plestenjak in Špela Grošelj zasačena skupaj v hotelski sobi?

B. P.
24. 12. 2014, 18.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Eden najbolj šarmantnih slovenskih glasbenikov Jan Plestenjak vedno poskrbi, da tudi, če je samski, nikoli ni osamljen. Po naših informacijah naj bi bil namreč Jan že nekaj tednov spet samski, saj naj bi se razšel z zadnjim uradnim dekletom, nekdanjo miss Tino Gaber.

Arhiv Lady

A očitno ni ostal dolgo brez družbe kakšne znane lepotičke. Ko je pred dnevi nastopil v znanem mariborskem klubu, je bila v množici razgretih oboževalk tudi seksi pevka Špela Grošelj, ki pa, kot se govori, menda že dalj časa kaže naklonjenost do Jana.

Ker je tudi Špela že  nekaj časa samska, sta se s pevcem skupaj zabavala tudi po njegovem nastopu. Še več, glede na vire iz mariborskega hotela, v katerem je Jan prenočil, naj bi se mu v sobi pridružila tudi postavna blondinka. Kot v kakšnem ameriškem filmu naj bi drug za drugim v  hotel prišla oba – najprej Jan, za njim pa še Špela.

Arhiv Lady
Špela Grošelj

In če gre verjeti očividcem, naj bi lepotica hotel zapustila šele dopoldne naslednji dan. Se nam torej na slovenskem zvezdniškem nebu nasmiha nov ljubezenski par? Ali je šlo zgolj za zabavo za eno noč? Pustimo se presenetiti…