Zabava

Ansambel Maj v zgodbi življenja

am
2. 10. 2014, 21.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Narodnozabavni Ansambel Maj, katerega člani prihajajo iz skoraj vseh koncev Slovenije – iz Preddvora, Valburge, Ljubljane, mimo Logatca do Cola nad Ajdovščino – ste lahko dragi bralci spoznali že ob ogledu videospota za valček Ljubljanski grad, ki je bil napisan za televizijsko rubriko Razglednice Slovenije.

Tanal Video

Tanal Video

Petčlanska zasedba je tokrat z ekipo televizije Veseljak posnela spot za valček Zgodba mojega življenja. »Snemali smo na Jezerskem in ujeli lepo sončno nedeljo. Glavno vlogo v glasbeni zgodbi ima simpatična pevka Jana, ki prihaja iz Cola. Prepeva, da je njena življenjska zgodba žalostna in da čaka princa na belem konju. Beli konj v spotu je prikazan, princ pa ne,« so nam zaupali člani ansambla Maj, ki imajo sedež v Logatcu.

Tanal Video

Kako se je vse skupaj razpletlo, bodo lahko med prvimi videli gledalci televizije Veseljak, že v soboto pa bodo člani prepevali na Veseljakovem odru v okviru sejma v Komendi. In kaj lahko pričakujemo od nastopa?

Tanal Video

»Naš program je sestavljen iz širokega repertoarja narodnozabavne in priljubljene poprok glasbe slovenskih in tujih izvajalcev, zato lahko narodnozabavni trio hitro spremenimo v zabavno zasedbo. Vsi člani ansambla smo tudi vokalisti. Nastopamo na veselicah, porokah, obletnicah, piknikih, skratka povsod, kjer imajo radi ples in glasbo. Na prireditvah poskrbimo za vodenje in povezovanje programa, na porokah pa seveda tudi za animacijo in izvajanje raznih skečev, ki so postali sestavni del tovrstnih zabav. Naša posebnost je tudi, da imamo v zasedbi profesionalnega tonskega mojstra, ki lahko s svojo opremo ozvoči tudi večje prireditvene prostore,« so še dodali člani ansambla, ki so bili letos sprejeti v finale pesmi v narečju.