Zabava

Vroča Severina znova in znova podira rekorde

am
26. 7. 2014, 15.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

S prihodom dobe interneta zlate in platinaste naklade plošč glasbenikov niso več v prvem planu. Vse se danes meri s kliki in všečki, ki so postali eno od glavnih meril popularnosti izvajalcev.

To, kar so v svetu Beyonce, Shakira ali Rihanna, to je v našem delu sveta Severina, ki je te dni presenetila z novo vročo videozgodbo Uno momento – samo v prvih 24 urah je dosegla 728.000 ogledov. S tem se je njena nova skladba uvrstila v internetno zgodovino hrvaške in regionalne glasbe kot skladba, ki je v rekordnem času postala hit z izjemno velikim številom ogledov.

Dosedanji rekord v številu ogledov je prav tako pripadal Severini in njeni skladbi Italiana, ki si jo je v prvem dnevu od izida pred dvema letoma ogledalo pol milijona ljudi, danes pa na portalu YouTube beleži več kot 37 milijonov ogledov, s čimer zanesljivo ohranja rekord najbolj poslušane skladbe v regiji. Seveda pa se pričakuje, da bo Uno momento doživela podoben uspeh. »Presrečna sem, presenečena, v sebi skačem do stropa,« je Severina svoje občutke ob teh številkah delila s svojimi oboževalci na družbenem omrežju, kjer je prav tako zelo aktivna.