Zabava

Slovenska raperka se je zapletla z roko zakona v okolici Zadra

J.P.
18. 7. 2014, 15.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nushy, ki je trenutno edina aktivna raparka na slovenski glasbeni sceni, je izdala nov singel z naslovom Wanna Be My Cowboy. Avtorica v pesmi samozavestno pove kaj vse pričakuje in kakšne pogoje mora izpolnjevati moški, če želi biti njen kavboj.

Šaljivo besedilo in seksi glas je podprla zanimiva glasbena podlaga izpod rok romunskega producenta pesmi Alina Pușcaș "Dallas", miks in mastering pa je naredil Željko Mladenović. Nushy pravi, da je za to pesem že od samega začetka želela popolno vizualno podobo, kar je tudi uresničila, saj je bil za pesem posnet svojevrsten videospot v slogu Divjega zahoda. Nushy igra Indijanko, ki pride v kavbojski bar in se na osvajanja lokalnega šerifa precej burno odzove, nakar sledi zanimiv razplet zgodbe.

Nushy lahko v živo slišite tudi na prihajajočem tekmovanju za Miss Saloona, ki bo 26.7. na Ivarečkem jezeru na Koroškem. 

Videospot je bil posnet v pravem kavbojskem mestu pri Zadru. Nushy nam je zaupala, da je snemanje bilo zabavno a vendar zahtevno, saj so garali od zgodnjih jutranjih do poznih večernih ur. “Poleg konja je bilo potrebno obvladati še devet razigranih kavbojev”, se je še pošalila Nushy. V videospotu lahko vidimo igrati tudi znanega fotografa mnogih estradnic Tiborja Goloba in manekena Mitja Laznika. Videospot je režiral Robert Hedzet, direktor fotografije je bil Blaž Gregorič, za celotno vizualno podobo nastopajočih, pa je poskrbela Petra Fröhlich.