Zabava

Ima Severina novega?

M.J.
13. 7. 2014, 13.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Za vse je krivo svetovno prvenstvo v nogometu. Vsaj tako je mogoče razbrati iz novega ljubezenskega zapleta, v katerem imata glavni vlogi Severina in nogometna legenda Davor Šuker. Romanca se je menda začela že pred tremi meseci, a sta skrbno pazila, da ne bi nič prišlo v medije.

Ob svetovnem prvenstvu v Braziliji pa so prevladala čustva in govorice so postale še toliko glasnejše, ko je Seve kar čez noč odletela s čarterskim poletom v Južno Ameriko. Gostil je ni nihče drug kot predsednik hrvaške nogometne zveze Šuker, ki jo je pred časom tudi nagovoril, naj posname kakšno navijaško pesem.

In je nastala Brazil, hkrati pa se je, so prepričani dobro poučeni, rodila še nova ljubezen. Prav himna je bila dobra krinka, da je Davor povabila pevko v deželo sambe, sam pa, kot je bilo pričakovati, zatrjuje, da skupaj le pijeta kavo, hodita na prijateljska kosila in sta v nekakšnem bratsko-sestrskem odnosu. Viri blizu njiju pa so drugačnega mnenja in zatrjujejo, da je le še vprašanje časa, kdaj bosta tudi sama priznala ljubezensko zvezo.