Zabava

Ekskluzivna premiera: Lepo je!

K.S.
19. 6. 2014, 13.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

KRIZA Si predstavljate, da ste v ušes zaljubljeni v prijateljevo ženo? Da jo sanjate, si želite, da bi ji bili blizu in se z njo pogovarjali, … Klasičen trikotnik, torej, ki pa je lahko tudi zabaven, sploh, če se v njem pojavi kup lepih deklet, sveže samski radijski voditelj in tri 'spolirana čela'.

Mare Vavpotič - KMA

 

Mare Vavpotič - KMA

V novi skladbi 'Lepo je' so fantje iz skupine 3Čelos predstavili različni pogled na isto žensko in da bi ju jasno razmejili, so k sodelovanju povabili radijskega voditelja, pevca in igralca Klemna Bunderlo. Skladba, ki je bila premierno predstavljena na Viktorjih 2013, kjer je doživela zelo dober odziv, je zdaj dobila tudi svojo vizualno podobo. Predstavljamo vam hudomušen videospot, ki je nastal pod režiserski taktirko Cveta Polaka in v produkciji VIA Studio. Za kamero in montažo je pa poskrbel mojster Uroš Raztresen. V spotu, poleg treh uglajenih, a še kako zabavnih možakarjev 'srednjih let' in mladostnega Klemna Bunderle, nastopajo tudi zelo postavna dekleta, ki jih je skrbno izbrala priznana mariborska manekenka Stančka Šukalo. V 02:47 minuti se v spotu pojavi tudi basist Damjan Košir (zelena srajica in čepica na glavi), ki skupino spremlja na koncertih v živo.

»Res, nisem tak!«

Klemen Bunderla je na snemanju spota povedal: »Ne vem, če si lahko predstavljam česa boljšega ob koncu večletne zveze, kot je snemanje spota s polnim studiem lepotic! Cel dan smo skupaj plesali, peli, se tudi stiskali, Anamarijo, ki je v spotu Saševa žena, pa sem celo nosil po rokah. Dobesedno! In splačalo se je, čeprav me je potem Sašo gledal izpod čela, hahaha. Je pa res, da sem imel na začetku malo treme, ko sem se moral preoblačiti pred vsemi temi hudimi bejbami. Zato bi jim rad povedal, da sicer nisem tak ... Samo zelo mrzlo je bilo v studiu, hehehe.«

Videospot si lahko ogledate tik pod našo fotogalerijo, katere ogled vam tudi toplo svetujemo!