Zabava

Predstavljamo vam zmagovalni par!

U.K.
5. 6. 2014, 15.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Poglejte, kdo se bo z nami sprehodil po rdeči preprogi letošnjih Viktorjev, užival v prireditvi in se družil z znanimi Slovenci na najbolj odmevni zabavi v Sloveniji!

V zadnjem mesecu ste se pari prijavljali za edinstveno priložnost, da se udeležite ene najbolj prestižnih zabav v Sloveniji – Viktorji 2013! V sodelovanju z Merci smo vas povabili na najprestižnejšo in najbolj odmevno prireditev v Sloveniji, kjer bosta Erik in Martina zažarela v krasnih večernih toaletah. 

Najbolj sta vas prepričala Erik in Martina! Zabave se bosta udeležila v oblekah Frank Lyman in Giovanni Galli, ki jih bo podaril Emporium.

Martina bo zablestela v krasni svečani obleki Frank Lyman.

Frank Lyman Design
Frank Lyman Design je kanadska blagovna znamka ženskih oblačil, katere glavno sporočilo je: 100% kanadski design in 98% kolekcije sešite v Kanadi. Kolekcija Frank Lyman je namenjena samozavestni, sodobni ženski, ki je rada urejena ob vsaki priložnosti.

Erik bo več kot eleganten v obleki Giovanni Galli.

Giovanni Galli
Giovanni Galli je največji portugalski proizvajalec moških oblek in oblačil za prosti čas. V svoji proizvodnji uporablja najboljše materiale kot so volna, svila in bombaž. Naravne materiale uporabljajo tudi v kolekciji oblačil za prosti čas, zato so polo majice, puloverji, športne hlače in vetrovke zelo udobne.