Zabava

Pevka obupala nad sinovim skrbništvom

L. N.
2. 5. 2014, 12.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pevka in kolumnistka Anđa Marić je dvignila veliko prahu z neomajnim bojem za skrbništvo nad sinom. Po ločitvi od moža Primoža Dolničarja se je začela umazana vojna na sodišču in v zadnjih letih je Anđa izgubila veliko denarja, živcev in zdravja, saj je vmes hudo zbolela.

Mediaspeed

Diagnosticirali so ji encefalomielitis, kar jo je za dlje časa prikovalo na posteljo, bolezen pa zahteva tudi dolgotrajno terapijo. Anđa se zdaj počasi postavlja na noge, ugotavlja pa, da je bila zaradi boja za otroka skoraj ob življenje.

 Zdaj bo več časa posvetila sebi in svojim ustvarjalnim projektom.

Naposled se je odločila, da se za skrbništvo ne bo več borila, saj je svojemu Gašperju že dokazala, da ji ni vseeno zanj. Vedno je ob njem, ko jo potrebuje, predvsem pa bo do njegove polnoletnosti ostala v Ljubljani. Izgubila pa ni le zdravja, ampak tudi vero v pošteno slovensko pravosodje. Pokonci jo držita sinova ljubezen in nov fant, ki ji stoji ob strani. Zdaj bo več časa posvetila sebi in svojim ustvarjalnim projektom, saj je v pripravi prevod njene prve knjige za otroke po starosti in srcu.

Več o obtožbah nasilja si preberite tu.