Zabava

Tinkara Kovač nam je zaupala

Alesh Maatko/M.J.
28. 4. 2014, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Na največjem glasbenem tekmovanju se bo 6., 8. in 10. maja 2014 predstavilo 37 držav. Med njimi tudi Slovenija, ki jo s skladbo Spet/Round and Round zastopa Tinkara Kovač.

Mediaspeed, Vojko Rotar, DR, FB

Naša evrovizijska ekspedicija je zagotovo nekaj posebnega, saj se celotna glasbena ekipa pripravlja tako kot športniki za olimpijske igre, le da je na Evrosongu v ospredju petje. Če je tu še dobro zapeta skladba z močno prezenco in veliko mero neobremenjenosti, so vse skrbi o neuspehu odveč! »Ko imaš to 'bazo' postavljeno, je vse ostalo – od obleke do luči in pravilnih kadrov – le še nadgradnja.

Namensko smo tako vsi skupaj, od spremljevalnih vokalistov do Tinkare Kovač,« pravi Raay, avtor naše skladbe, in ob tem dodaja, da so največ časa namenili prav vajam in še enkrat vajam, saj so pesem dodelali maksimalno.

Podobnega mnenja je tudi glavna zvezda! »Ne gremo se dokazovat, ne gremo po reklamo ali karkoli v tej smeri. V prvi vrsti je skladba, tu je glasbeno ustvarjanje, vse ostalo (kot tudi uspeh) pride posledično. Tako jaz kot vsa dekleta, ki bodo ob meni, smo profesionalke in to počnemo iz srca,« pravi Tinkara Kovač, ki bo na Evrosongu – po zaslugi Jessice Jagec iz Londona – urejena od glave do pet. »Skozi celotno druženje na Danskem bom nekako v stilu – od jutranjega stajlinga ob kavici do oblačil za vsak dan, pa tudi za sprejeme in večerna druženja,« nam je zaupala pevka, ki v smehu dodaja, da je na neki način »superženska«, saj bo imela celotno prtljago v največ dveh kovčkih, pa še ta ne bosta največjih dimenzij.

 

Tinakra Kovač pa nam je zaupala še marsikaj drugega. To si lahko preberete v današnji številki časopisa Svet24! 

Mediaspeed, Vojko Rotar, DR, FB