Zabava

Saša Einsiedler - Kdo je njen šarmantni spremljevalec?

Andreja Comino
24. 4. 2014, 13.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Voditeljica, mediatorka in trenerka javnega nastopanja Saša Einsiedler je bila zadnja leta znana predvsem po tem, da je usklajevala vse obveznosti svojih petih otrok, ki jih ima z dvema možema.

Sašo Radej/Elle.si

Sašo Einsiedler je na modno revijo pospremil skrivnostni gospod.

Z Manco, Gašperjem, Polono, Martinom in Urško ima precej dela, da jih pravočasno spravi v šolo in vrtec ter da opravijo vse naloge. Potem so tu še kuhanje, pranje, nakupovanje hrane ter seveda njeno delo, ki ji omogoča, da prehrani tako številno družino. Marsikdo se čudi, od kod ji toliko energije, da gre kdaj pa kdaj še v kino in na kakšno družabno prireditev. Zato je bilo toliko večje nedavno presenečenje, ko smo jo ujeli na modni reviji v družbi skrivnostnega gospoda. Poklicali smo jo in oglasila se je ravno na poti v avtu.

Zanimalo nas je, ali se morda pelje na kavico z gospodom, s katerim so jo pred kratkim ujeli fotografi. Smeje se je odgovorila, da gre v trgovino, ker njen Gašper praznuje polnoletnost in je domov na Kurešček povabil prijatelje na piknik, tako da za mladeniče potrebuje goro hrane. Dodala je še: »Po dolgem času sem šla na povabilo prijateljev malo med ljudi, njihova hči je namreč s svojo kreacijo nastopala na modni reviji v okviru tedna mode. Tam sem srečala kar nekaj starih znancev, saj sem včasih tudi sama velikokrat vodila takšne in podobne prireditve. No, res pa je, da sem bila v zelo prijetno družbi, ki se je ne bi branila še kdaj ... Za zdaj lahko povem samo to, da moje življenje teče po ustaljenih tirnicah, da se veselim pomladi in vsega lepega, kar prinaša. Razen plevela na svojem vrtu.«