Zabava

Vili Resnik spregovoril o svoji bivši

A.M/M.J.
18. 4. 2014, 09.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

S prihodom pomladi se je legendarni Vili Resnik odločil, da turobne dneve spremeni v pozitivne. Naš nekdanji pevec slovenske zasedbe Pop Design in zastopnik Slovenije na Evroviziji leta 1998 je spregovoril o svoji stari ljubezni.

Osebni arhiv/Mediaspeed

Kot nam je zaupal Vili Resnik, je z ustaljeno ekipo posnel novo pesem z naslovom Ne morem brez nje. Pesem govori o stari ljubezni, ki nikoli ne zamre – tematika, s katero se lahko najverjetneje vsak poistoveti.

Ob vprašanju, če je v besedilu kaj avtobiografskega, Vili le modro molči. Pri pesmi so mu pomagali izkušeni glasbeniki – avtor glasbe je Aleš Klinar, besedilo pa je napisala Anja Rupel. Za kitare je poskrbel legenda Franci Zabukovec, za bas kitaro je poprijel Cveto Polak, spremljevalne vokale pa je odpela vse bolj uveljavljena mlada pevka Anja Baš.

Osebni arhiv/Mediaspeed

Ves snemalni proces se je odvil v Klinarjevem studiu, kjer so nabirali navdih v ambientu plakatov največjih zvezd iz sveta glasbe in filma. Naj ob tem povemo, da je tudi naš Vili prekaljen maček, saj je na glasbeni sceni prisoten že 25 let, kar ni malo, zato je pevec danes toliko bolj ponosen, ker ga ljudje še vedno radi poslušajo. Nič drugače ne bo v prihodnje, saj Resnik s svojo spremljevalno skupino obljublja nov album in naskok na večje odre, na katerih ga ima publika najraje.