Zabava

Simon ima potetovirano tudi zadnjico

M.J.
16. 4. 2014, 10.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Že četrto zaporedno slovensko druženje ljubiteljev tatujev je tako postreglo z najštevilčnejšim šovom dosedaj, z rekordno udeležbo tako domačih kot tujih tetoverjev. Vrhunec dogajanja pa je bilo tudi tokrat tekmovanje za najboljše tatuje konvencije, seveda pa je vse skupaj spremljal pester spremljevalni program. Prireditev je potekala na isti lokaciji kot lani in sicer v dvorani Triglav, ki se nahaja za bežigrajskim stadionom v Ljubljani.

Youtube

 

Organizatorji so ponosno najavljali umetnike, ki so se na dogodku predstavili s svojim delom. Med imeni je bilo nekaj starih znancev in nagrajencev s prejšnjih konvencij tako doma kot v tujini, veliko pa je bilo tudi novih imen. Tattoo konvencija je vsekakor odlična priložnost za vse ljubitelje tetovaž kot tudi piercingov, nenazadnje pa zanimiv dogodek tudi za radovedneže in tiste, ki o tetovaži za zdaj morda samo razmišljajo.

 

Uspešne so bile že prve tri konvencije, saj so bili praktično vsi tetovatorji zasedeni po ves dan. Vsekakor je konvencija prava priložnost za ogled najrazličnejših tehnik in primerjavo med različnimi umetniki ter lep vpogled v to vejo umetnosti. Ob spremljevalnem programu z živo glasbo so se zabavali tudi tisti, ki so prišli na prireditev zgolj iz radovednosti. Letos prihajajo gostujoči umetniki iz desetih držav.