Zabava

Spet na robu živčnega zloma

T.P.
16. 4. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Starši se bojijo, da pop princesi tokrat ni več pomoči, za tragedijo pa krivijo njenega fanta?

Profimedia

Romanca pop princese Britney Spears (32) in njenega fanta Davida Lucada (28) še zdaleč ni tako prisrčna, kot se zdi. Resda je par v javnosti videti skladen, a David svoje slavne partnerice v resnici sploh ne spoštuje.

David v javnosti Britney vedno izkazuje ljubezen, med prijatelji pa naj bi se norčeval iz nje.  

Iz prijateljskega kroga zvezdniškega para so pricurljale govorice, da David Lucado, ki se v javnosti kaže kot izredno ljubeč partner Britney Spears, v resnici sploh ni tako pozoren do svoje drage. Za njenim hrbtom jo namreč ves čas opravlja. »David se nenehno posmehuje Britney in zbija šale na njen račun. O njej govori, da je izredno dolgočasna in nezanimiva. Britney o tem nima pojma in je iz dneva v dan bolj zaljubljena vanj, on pa jo samo izkorišča, da lahko na njen račun živi na visoki nogi,« je razkril eden od prijateljev in dodal, da je družina zelo zaskrbljena za pevko, ki velja za čustveno precej labilno. Bojijo se, da bo spet doživela živčni zlom. Že tako ali tako zadnje čase govori, da se bo upokojila.»Britney ni več taka, kot je bila nekoč. Največ na svetu ji pomeni, da je lahko s svojima otrokoma,« je še povedal njen prijatelj.

Prepričana, da je David njen usodni moški

Britney pravi, da je tesnobo in nervozo nasledila od svojega očeta, bori pa se tudi s tem, da mora biti vse popolno. »​Biti perfekcionist je izjemno naporno, to vas postavlja v zelo stresen položaj, in ko sem pod velikim pritiskom, se preprosto povlečem vase. Vse držim v sebi. Ko sem nervozna, sem zelo tiha,« je dejala mati dveh otrok, ki je povsem odkrito spregovorila tudi o svojem ljubezenskem življenju. »David Lucado je izjemno preprost moški, duhovit, strasten in dobro me razume. Prav zato najino razmerje tako zelo lepo teče.« In kako stvari stojijo pri seksu? »Obožujem seks. Mislim, da je seks nekaj najlepšega na svetu, zdaj ko sem starejša, nanj gledam drugače. Včasih se počutim, kot da imam 20 let, spet drugič, kot da jih imam 50,« je pred časom povedala Britney. Le upamo lahko, da se govorice o tem, da David v resnici ni tak, kot kaže, ne bodo izkazale za resnične in da ne bo razočaral čustveno labilne Britney.  

Profimedia