Zabava

Werner besen zaradi škodoželjnih opravljivcev

RT / Lady
15. 4. 2014, 12.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Človeka očitno tudi po večletni navzočnosti na glasbenem prizorišču še vedno lahko ujezi kakšna stvar, kot je pred kratkim izkusil tudi Werner. Pevca so namreč kar krepko vznejevoljili opravljivci, ki namigujejo, da je Wernerjev odhod v Nemčijo izmišljotina.

Roman Turnšek

Čeprav je podpisal pogodbo z nemškim producentom Andyjem Moorom, s katero mu bo pomagal pri prodoru na belgijske, nemške, avstrijske in švicarske glasbene odre, so se hitro oglasili dvomljivci. Ti so, potem ko so pevca s soprogo pred kratkim opazili in fotografirali v eni od turističnih agencij med ogledovanjem prospektov, domnevali, da se Werner na pot v tujino odpravlja na lastne stroške in ne v velikem slogu, iz česar naj bi sklepali, da mu je projekt padel v vodo.

»Po navadi mi takšne stvari ne pridejo do živega, saj sem v svoji karieri doživel že marsikaj. A se mi vendarle zdi, da je tokrat le drugače, zato sta me opravljanje in očitna zavist razjezila. Da ne odhajam v Nemčijo in celo, da je to padlo v vodo, je popolna izmišljotina! Če so nekateri nejeverni, ker ne razkrivam stvari v zvezi s pogodbo, je to zgolj zato, ker me k molčečnosti za zdaj zavezujejo še posamezna pogodbena določila. To je vse,« pravi pevec.