Zabava

Ogaben za hrbtom zaljubljene pevke!

T.P.
15. 4. 2014, 11.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Čeprav se v javnosti kažeta kot zaljubljen in usklajen par, med njima v resnici niti približno ni vse tako lepo, kot je videti. Romanca pop princese Britney Spears (32) in njenega fanta Davida Lucada (28) še zdaleč ni tako prisrčna, kot se zdi. Resda je par v javnosti videti skladen, a David svoje slavne partnerice v resnici sploh ne spoštuje.

Profimedia

Profimedia

Iz prijateljskega kroga zvezdniškega para so pricurljale govorice, da David Lucado, ki se v javnosti kaže kot izredno ljubeč partner Britney Spears, v resnici sploh ni tako pozoren do svoje drage. Za njenim hrbtom namreč jo namreč ves čas opravlja. »David se neprestano posmehuje Britney in zbija šale na njen račun.

Profimedia

O njej govori, da je izredno dolgočasna ter nezanimiva. Britney o tem nima pojma in je iz dneva v dan bolj zaljubljena van, on pa jo samo izkorišča, da lahko na njen račun živi na visoki nogi,« je razkril eden od prijateljev in dodal, da je družina zelo zaskrbljena za pevko, ki velja za čustveno precej labilno. Bojijo se, da bo spet doživela živčni zlom. Že tako ali tako zadnje čase govori, da se bo upokojila. »Britney ni več taka, kot je bila nekoč. Največ na svetu ji pomeni, da je lahko s svojima otrokoma,« je še povedal njen prijatelj.