Zabava

Konec skupine AC/DC

U.K.
15. 4. 2014, 11.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Za ljubitelje starih rockerjev prihaja precej žalostna novica. Malcolm Young naj bi bil hudo bolan. Najverjetneje bo skupina kmalu prenehala z delovanjem.

Sodišče je odločilo, da identiteta tožnikov ne sme biti razkrita.

Mark Evans, sin legendarnega, žal že mrtvega, pevca skupine Davea Evansa je na Twitterju zapisal, da je ritem kitarist in oče večine glasbenih uspešnic legendarne skupine, hudo bolan in da bo skupina napovedala upokojitev v prihodnjih dneh. »Malcolm je zelo bolan, band bo kmalu napovedal upokojitev. Nove turneje ne bo, niti novih pesmi,« je zapisal Mark. Za enkrat še ni točno znano kaj je narobe z Malcolmom. Po nekaterih podatkih naj bi šlo za strdek v možganih.

Po nekaterih informacijah naj bi Malcolm že okreval!

A vendarle obstaja žarek upanja. Tudi pevec Brian Johnson je povedal, da so snemanje novega albuma prestavili zaradi bolezni enega od članov skupine, vendar ga niso odpovedali. Prav tako še niso odpovedali prihajajoče turneje. Vsekakor Malcolmu želimo čim hitrejše okrevanje. Skupina AC/DC je nastala daljnega leta 1973, ustanovila pa sta jo Malcolm in njegov brat Angus Young. V štiridesetih letih so prodali preko 200 milijonov albumov in so eden najuspešnejših skupin vseh časov. Imajo pravzaprav kulten status in oboževalce, ki jih bodo gotovo častili še desetletja po tem, ko skupine ne bo več.