Zabava

Albert in Charlene: Je bila vse le igra?

K.K.
30. 3. 2014, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Monaški knez Albert in kneginja Charlene se ne moreta izogniti obrekovanju. Ves čas sta v središču pozornosti.

Reuters

Vsak njun korak pa spremljajo fotografi in poročevalci družabnih kronik. Če sta videti, kot da se prepirata, je to že podlaga za ugibanja o skorajšnji ločitvi, če pa se držita za roke, sporočata svetu, da je med njima vse, kot mora biti. N

a olimpijskih igrah v Sočiju je bil monaški knežji par nekajkrat zelo slabe volje. Fotografi so ujeli trenutke ostrega prepira: Albert je srdito ošteval svojo ženo, ta mu je prezirljivo obračala hrbet. O čem sta se pogovarjala, seveda ni znano. Je pa Charlene kmalu zatem zapustila prizorišče olimpijskih iger in sama odpotovala na Karibe, tam pa ji je delal družbo neznanec privlačnega videza. Spogledovala sta se, uživala ob kozarcu pijače, uživala na jahti. Fotografije s teh kratkih počitnic so vznemirile prebivalce Monaka, ki navijajo za zakonsko srečo svojega kneza, predvsem pa si želijo, da bi s Charlene čim prej dobil otroka. Na srečo so bile karibske počitnice kneginje kratke. Vrnila se je v Monako in skupaj z Albertom sta se tam udeležila neke dobrodelne prireditve. Ves večer sta se zaljubljeno gledala, se držala za roke in bila sploh videti zelo srečna.

Je bila njuna sreča samo zaigrana ali sta po kratkem, a temeljitem premisleku zakopala bojno sekiro? Prepir je pozabljen, na monaškem dvoru je spet doma sreča – do naslednjega dogodka, ki bo spet sprožil govorice o skorajšnji ločitvi ali pa o pravljični ljubezni monaškega knežjega para!