Zabava

Njeni nabrekli bradavički

T.P./M.J.
29. 3. 2014, 17.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Razvpita igralka je na večerjo prišla v usnjenih hlačah in prozorni črni bluzi, pod katero so se jasno videli obrisi njenih jedrih prsi. Dekolteja ni niti skušala skriti.

Profimedia

Da se Sharon Stone (56) izogiba modrčkov kot hudič križa, čivkajo že vrabčki na veji. Še bolj pa je znano, da fotografi ves čas oprezajo za igralko in njenim oprsjem. Prejšnji teden je postavna Sharon spet poskrbela za to, da so fotografi dobili svoj košček sočne potice. Ko je zapuščala hollywoodsko restavracijo Craig's, je namreč širokosrčno razprla suknjič in pokazala parček, ki je vabil poglede z nabreklimi bradavičkami.

Profimedia

Sharon je nosila črne usnjene hlače in prozorno črno bluzo, skozi katero so se jasno videli obrisi njenih jedrih prsi. Kot rečeno, je dekolte z nasmehom kar sama nastavila fotografom, ki so hitro poskrbeli, da so njene najnovejše fotografije že zaokrožile po svetu.

Zvezdnica je pred kratkim izjavila, da je zelo težko sprejela dejstvo, da se stara. Veliko je premišljevala o tem in se na koncu vendarle odločila, da se bo postarala graciozno ter vsem ženskam pokazala, da so lahko lepe in zelo seksi celo takrat, ko niso več mlade.