Zabava

Veliki zvezdniški lepotni kiksi

Tjaša Kokalj
29. 3. 2014, 17.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Smejijo se nam z naslovnic s popolnim nasmehom, pričesko, ki je videti tako naravno bujna, popolno naličene in s še bolj popolnimi merami 90-60-90. A še neobdelane fotografije nam razkrijejo, da včasih tudi stroge diete in lepotni popravki niso dovolj, da bi zvezdnice ušle retuširanju.

Keira Knightley

Koščena lepotica je za potrebe promocije enega od svojih filmov dobila kar pošteno meseno porcijo na področju prsi, ki jih ima sama sicer bolj malo.

Jessica Alba

Jessicina čudovita postava je bila 'zlorabljena'. Z nekaj računalniškimi triki se je iz sočnega telesca spremenila v suho preklo. A vseeno mojstri niso pozabili, da se seks prodaja, ter so ji njen dekolte še malce dvignili in posvetlili. 

Faith Hill

Pevka, ki se dostojno stara, je bila za potrebe naslovnice skoraj razkosana na polovico. Ob tem se sprašujemo, ali je bilo to res potrebno, saj je sicer videti prav čudovito.

Madonna
Madonna ima vedno veliko trikov v rokavu, a tu so šli vsi zakoni retuširanja (če ne obstajajo, pa bi morali) predaleč. Zvezdnica je videti kot voščena lutka. Je to lepotni ideal, ki si ga želimo?