Zabava

Ugrabili so jo trije oboroženi moški

N.J.
23. 3. 2014, 10.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

"Po srečnem naključju je agencija, za katero sem delala, iskala dekleta, ki bi jih poslala na delo v tujino: izmed 5000 kandidatk, so izbrali 5 deklet - in jaz sem bila med njimi," je o začetku kariere povedala Belen Rodriguez. Nato pa jo je čakala grozljiva izkušnja.

"Gre za precej občutljivo zadevo ... Moja država je bila tedaj v krizi, podobno, kot je zdaj Italija. ERdina razlika je v tem, da gredo v Argentini ljudje na ulice - bila je prava revolucija, kriminala pa je resnično veliko. Kadarkoli si šel ven, si moral biti zelo previden, nisem si upala sama domov," je pojasnila. Nekoč naj bi se okoli devete ure zvečer s prijateljem vračala domov. Do njiju je prišel oborožen moški. "Zagrabil me je za lase, me izvlekel iz avtomobila in vrgel ob tla. Nato so prišli še trije moški. Odvlekli so me v hišo, v kateri sem živela z družino in nas zaklenili v kopalnico," se je spomnila trenutkov groze, ki jih je doživljala. 

Družina se je uspela rešiti naslednji dan. "Ko smo dedku povedali, kaj se je zgodilo, je doživel infarkt in umrl. Od tedaj je bilo življenje zame pravi pekel. Bala sem se biti sama doma, bala sem se, da me bo kdo ubil. Bila sem najstnica, ki je zrla smrti v oči," je dejala. A tedaj je zbrala moči in zaživela na novo. "Negativne izkušnje ti lahko dajo moč in odločnost, postaneš močnejši, kot si bil. Dobila sem dodatno moč, da se borim z izzivi. Življenje ti prinese tolikogrdih stvari, da te jeza, ki jo doživljaš ob tem, žene naprej. Javnostmisli, da imam srečo, ker sem se rodila lepa ... ne vedo pa, da se vsak rodi z določenimi potenciali - le naučiti se je treba, kako jih izkoristit."