Zabava

Vse najboljše Tiësto

mv
22. 1. 2014, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nizozemski glasbenik DJ Tiësto je pred dnevi praznoval 45. Rojstni dan, ki ga je zabeležil s posebno glasbeno poslastico.

facebook

Za rojstnodnevno poslastico je Tiësto predelal uspešnico ameriškega glasbenika Johna Legend, ‘All of Me‘. Izjemni baladi je pustil osnovno melodijo in klavirsko spremljavo, dodal pa je ritme, ki bodo dvignili še tako zaspane plesalce v zgodnjih jutranjih urah. John Legend res ni izvajalec, ki bi skočil v uho ustvarjalcem plesnih predelav. A Tiësto jo je izbral, saj je ta pesem ena njegovih najljubših iz 2013. Ali vam je novi DJ-jev remix všeč, lahko preverite tukaj.

Za rojstnodnevno poslastico je Tiësto predelal uspešnico ameriškega glasbenika Johna Legend, ‘All of Me‘. Izjemni baladi je pustil osnovno melodijo in klavirsko spremljavo, dodal pa je ritme, ki bodo dvignili še tako zaspane plesalce v zgodnjih jutranjih urah. John Legend res ni izvajalec, ki bi skočil v uho ustvarjalcem plesnih predelav. A Tiësto jo je izbral, saj je ta pesem ena njegovih najljubših iz 2013.