Zabava

Jelena Rozga zapeljiva kot že dolgo ne

Alesh Maatko
9. 1. 2014, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Da je na lepe stvari vredno malo počakati, se je pokazalo tudi tokrat, kajti dolgo pričakovani projekt simpatične Dalmatinke je končno ugledal luč sveta.

Jelena Rozga pripravlja 8. marca za Slovence prav posebno glasbeno presenečenje.

Pod videoizdelek čustvene balade Cirkus, ki je čez noč osvojila srca njenih oboževalcev, se podpisuje priznani beograjski režiser Dejan Miličević, ki nam skozi močno zgodbo prikazuje Jeleno na nekaj različnih načinov – kot nevarno seksi zapeljivko, ranljivo žensko in glamurozno divo. Prav ta glasbeni videospot pa je, kot nam je zaupala zapeljiva Jelena Rozga, obenem tudi pevkino darilo vsem zvestim oboževalcem.

Spomnimo, da je Jelena Rozga svojo glasbeno kariero začela leta 1996, ko je na hrvaškem evrovizijskem izboru s skladbo Aha zasedla drugo mesto. Istega leta je postala članica glasbene skupine Magazin, s katero je ustvarila nekaj nepozabnih hitov, kot so Gutljaj vina, Idi i ne budi ljude, Na svijetu sve, Suze biserne … Na priljubljenem splitskem festivalu je večkrat osvojila grand prix, poslušalce pa je osvojila s številnimi hiti, kot so Gospe moja, Vršnjaci moji, Roba s greškom, Daj šta daš, Rodit ću ti 'ćer i sina in ne nazadnje s skladbami Bižuterija, Dobitna kombinacija in Nirvana.