Zabava

Rebeka Dremelj priznala, da ima še eno hčerko

mv
8. 1. 2014, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Pevka Rebeka Dremelj je bila presrečna, ko je pred dobrim letom postala mama deklice Šajane, pred dnevi pa je priznala, da ima še eno hčerko, ki živi v Tibetu!

Osebni arhiv

Če je nekoč Rebeka Dremelj svoje zasebno življenje rada delila z mediji, se je po rojstvu hčerke Šajane to spremenilo. Pevka skrbno čuva svojo zasebnost, zato nas je presenetilo, ko je pred dnevi na Facebooku priznala, da ima še eno hčerko, ki ji je ime Rinzin, živi pa v Tibetu. Od deklice je v ponedeljek, kot vsako leto prejela pošto, v kateri ji je njena 'posvojenka na daljavo' opisala svoj vsakdan na drugem koncu sveta. »Že leta nazaj sem ji finančno pomagala pri šolanju. In danes mi piše, da je v šoli med najboljšimi učenci in da razmišlja o študiju medicine,« je pojasnila Rebeka, ki je srečna in ponosna, da je lahko deklici pomagala na poti do njenih sanj. 

Če je nekoč Rebeka Dremelj svoje zasebno življenje rada delila z mediji, se je po rojstvu hčerke Šajane to spremenilo. Pevka skrbno čuva svojo zasebnost, zato nas je presenetilo, ko je pred dnevi na Facebooku priznala, da ima še eno hčerko, ki ji je ime Rinzin, živi pa v Tibetu. Od deklice je v ponedeljek, kot vsako leto prejela pošto, v kateri ji je njena 'posvojenka na daljavo' opisala svoj vsakdan na drugem koncu sveta. »Že leta nazaj sem ji finančno pomagala pri šolanju. In danes mi piše, da je v šoli med najboljšimi učenci in da razmišlja o študiju medicine,« je pojasnila Rebeka, ki je srečna in ponosna, da je lahko deklici pomagala na poti do njenih sanj.