Zabava

Si je Manca Špik povečala ustnice?

mv
8. 1. 2014, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Slovenska pevka Manca Špik je do nedavnega vztrajno zanikala namige, da si je privoščila lepotne popravke, pred dnevi pa je na Facebooku objavila fotografijo, ki je sprožila ugibanja o tem, ali si je estradnica povečala ustnice!

facebook

Fotografija, ki jo je Manca Špik objavila na svojem spletnem družbenem profilu je osupnila njene oboževalce, ki so pevke vajeni kot naravne lepotice, ki se izogiba rokam lepotnih kirurgov. Na sliki je pevka namreč močno našobljena, njene ustnice pa so videti, kot bi bile umetno povečane. »Mhhhmhm?? Hhhmmmhhh!!« je zapisala Manca, pod fotografijo pa se je takoj vsul plaz kritik in zgražanja tistih, ki so bili prepričani, da si je njihova ljubljenka privoščila lepotno operacijo. »Saj imam vendar pamet. Temu se reče permanentni make up, da ne potrebujem stalno šminke, in ja, boli kot hudič, ampak je pa fajn zadeva in dolgo drži. Brez skrbi, ne bom račka, ker mi to enostavno ni všeč in tudi potrebe nimam, ker sem zadovoljna s svojimi ustnicami,« je svoje spletne prijatelje pomirila Manca.

Fotografija, ki jo je Manca Špik objavila na svojem spletnem družbenem profilu je osupnila njene oboževalce, ki so pevke vajeni kot naravne lepotice, ki se izogiba rokam lepotnih kirurgov. Na sliki je pevka namreč močno našobljena, njene ustnice pa so videti, kot bi bile umetno povečane. »Mhhhmhm?? Hhhmmmhhh!!« je zapisala Manca, pod fotografijo pa se je takoj vsul plaz obtožb in kritik. »Saj imam vendar pamet. Temu se reče permanentni make up, da ne potrebujem stalno šminke, in ja, boli kot hudič, ampak je pa fajn zadeva in dolgo drži. Brez skrbi, ne bom račka, ker mi to enostavno ni všeč in tudi potrebe nimam, ker sem zadovoljna s svojimi ustnicami,« je svoje spletne prijatelje pomirila Manca.