Svet

Schumija in Merklovo razglasili za mrtva

mv
8. 1. 2014, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nekateri ljudje res nimajo zadržkov, po grozljivi nesreči dirkača Michaela Schumacherja in nemške kanclerke Merklove, se nekateri namreč norčujejo iz nerodnosti Nemcev pri smučanju.

facebook

Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1Michael Schumacher je nekaj dni pred novim letom doživel hudo smučarsko nesrečo, zaradi katere je že več kot en teden v komi, le nekaj dni po njegovem padcu pa se je na snegu ponesrečila tudi nemška kanclerka Angela Merkel. Slednja jo je odnesla precej bolje kot njen sodržavljan. Zlomila si je zadnji del medeničnega obroča in utrpela močno udarnino. Njuna nesreča pa je očitno razlog za to, da se nekateri na družbenih omrežjih norčujejo iz njune nerodnosti.

Razglasili so ju za mrtva

Številni so nesrečnemu športniku in političarki zaželeli hitro okrevanje, določeni pa so pod vprašaj postavili njune smučarske sposobnosti. "Le kaj je z Nemci in njihovo nesposobnostjo na smučeh?“ se je nekdo spraševal na Twitterju, durig je zlobno pripomnil, da bi bilo pametno, če bi kanclerka in Schumi svoj denar investirala v učitelja smučanja. "Zavarovalnice smučarjev ne bodo hotele več zavarovati – vsaj znanih smučarjev ne,“ pa je pripomnil nekdo tretji, poroča nemški Bunte. Tisti najbolj neokusni pa so šli celo tako daleč, da so na Facebooku oba razglasili za mrtva. Kljub številnim pritožbam uporabnikov Facebook teh strani ni umaknil, saj pravijo, da ne kršijo njihovih standardov. Le kam smo prišli!?