Zabava

Končno slovenski resničnostni šov z malce več golote

M.J./Planet TV
8. 1. 2014, 11.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Zmenek na slepo (Dating in the dark) je resničnostna oddaja, v kateri ugotavljamo, ali je ljubezen res slepa. Ali se lahko zaljubimo v nekoga, ki ga ne moremo videti? Nekoga, ki ga lahko le vonjamo, čutimo, slišimo ... Je videz najpomembnejši pri iskanju partnerja?

Planet TV

Za sodelovanje v oddaji so se lahko prijavili samski med 20. in 40. letom, ki bi radi našli ljubezen. Zmenek na slepo (Dating in the dark) je licenčna resničnostna oddaja, v kateri se vsi zmenki odvijajo v popolni temi. Tisti, ki iščejo ljubezen, se torej med seboj ne vidijo, lahko pa se pogovarjajo in z dotiki poskušajo ugotoviti, kakšna je oseba nasprotnega spola, s katero imajo zmenek. 

V popolni temi imajo sodelujoči možnost spoznati tri osebe nasprotnega spola in ko zaključijo zmenke, se na kratko prižgejo luči. Napoči veliki trenutek odločitve – sodelujoči ima dve možnosti: nadaljevati spoznavanje osebe v resničnem življenju ali pa preprosto oditi stran. 

Seveda sodelujoči v Zmenku na slepo drug drugega ne vidijo, zato pa lahko gledalci spremljajo celotno dogajanje, za kar poskrbijo posebne infrardeče kamere. 

Oddaja prinaša veliko zanimivih trenutkov, zagotovo pa je najbolj zanimiv odgovor na vprašanje, ali je ljubezen res slepa. Je videz tisti, ki je pomemben, ali raje poslušamo svoje srce? Je mogoče videti več v temi? Vsekakor je to oddaja za tiste, ki gledajo s srcem.

Prvi del nove resničnostne oddaje Zmenek na slepo bo na sporedu v četrtek, 16. januarja, ob 20. uri na Planet TV.