Zabava

Dobrodelni koncert v solze spravil vso dvorano

mv
7. 1. 2014, 17.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Konec decembra se je v Velenju zaključil dobrodelni projekt, v katerem so zbirali denar za deklico Anito. Akcijo so zaključili z dobrodelnim koncertom, ki je v oči večine obiskovalcev priklical solze.

Tilyen Mucik

Prostovoljci mladinskega centra Velenje sile usmerjajo v prave namene, saj spodbujajo dobrodelnost, pomagajo konkretni osebi, ki potrebuje pomoč in spodbujajo lokalno skupnost k združevanju v dobrem. "Kot vsako leto smo se tudi letos  odločili, da se bomo še posebej potrudili in nekomu v stiski pomagali. Zbiramo sredstva za Anito Stopar, ki se je rodila s cerebralno paralizo. Potrebuje več terapij na teden, vse pa so plačljive (na terapijo je 35€) ker pa je za njeno družino to prevelik zalogaj smo zbrali na kup slovenske skupine in pripravili dobrodelni bazar,« nam je zaupal organizator in pobudnik akcije Adnan Buljubašič. Njihovemu klicu po pomoči se je odzvalo tudi veliko slovenskih glasbenikov, ki so se odrekli honorarju in stopili na oder, da bi pomagali Aniti.

Tilyen Mucik

Projekt se bo ponovil konec januarja

V treh dneh so tako pred dobrodelno velenjsko občinstvo stopili NOCTIFERIA, INMATE, ENTHEOGEN, ZMELKOOW, ADI SMOLAR , IMPRO SKUPINA MAMOOTI, RAGGALUTION, VELEBOR + BEND, NIKOLOVSKI, 100TKA in MEETJAH, ki so nesebično ekipi mladih prostovoljcem pomagali zbrati zajeten kupček denarja. Ekipa organizatorjev iz Velenja podoben dobrodelni projekt pripravlja še 25. januarja.

Tilyen Mucik

Tilyen Mucik

Tilyen Mucik