Zabava

Lidija joče in ima družinske težave!

M.V.
28. 12. 2013, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Šov Gostilna išče šefa se bliža velikemu finalu. Da je Lidija Zebec ostala v igri, je – zaradi njene ne pretirano velike želje po zmagi – po eni strani presenečenje, po drugi pa ne. Njeni sotekmovalci ji očitajo, da je vse skupaj del njene taktike, ki jo zna pripeljati do zmage!

POP TV

40-letna Lidija Zebec s Ptuja že nekaj tednov tarna, da si želi domov, a na presenečenje svojih sotekmovalcev se v oddaji še vedno bori za zmago. Večina jih zato meni, da sta njeno pritoževanje in domotožje del taktike, ki jo zna pripeljati do konca, saj so jo gledalci že vzeli za svojo.

Poleg Tomaža je najbolj priljubljena tekmovalka Gostilne, zato je razumljivo, da je šlo predvsem Tomažu in Iztoku, ki ga je na vročem stolu včeraj gladko premagala, njeno tarnanje v nos. Dražila sta jo, naj neha jokati, da želi domov, v resnici pa je to njen as v rokavu. Lidija se je branila, da to ni res in da je dva jokerja že porabila. Vojakinja morda res ne igra, a je že tretjič dokazala, kako veliko podporo ima zunaj, in ravno to je tisto, kar lahko Iztoka in Tomaža upravičeno skrbi. V slovenskih resničnostnih šovih, v katerih imajo s svojimi glasovi besedo gledalci, se namreč pogosto zgodi, da zmaga tisti, ki se javnosti smili in mu zato izkažejo še posebno podporo.