Zabava

Nekoč ni mogel, zdaj seksa petkrat na teden!

T.P.
28. 12. 2013, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Super zvezdnik se rad pohvali, da z ženo seksata kar petkrat na teden, malo manj zgovoren pa je glede obdobja, ko je v postelji zatajil. Roker in resničnostni zvezdnik Ozzy Osbourne (65), ki je s Sharon (61) poročen od leta 1982 in ima z njo tri otroke, trdi, da z ženo seksa kar petkrat na teden. A včasih ni bilo tako.

Ozzy Osbourne je kot večina najstnikov veliko razmišljal o seksu, nedolžnost pa je izgubil pri 15 letih. Od takrat je bil v postelji zelo aktiven, dokler ni postal rock zvezdnik in začel pretiravati z drogami ter alkoholom. Tedaj so se začele njegove težave s potenco, ki so se stopnjevale v skladu s količino zaužitih opojnih substanc. »Kadar sem najbolj pretiraval, sem imel srečo, da sem zjutraj sploh še imel penis, kaj šele jutranjo erekcijo,« je priznal in dodal, da se lahko samo svoji ženi Sharon zahvali, da je vse skupaj sploh preživel in se spravil k sebi.

Pekel, skozi katerega je šla skupaj z možem, odvisnih od alkohola in drog, je Sharon še bolj okrepil ter iz nje ustvaril močno, samostojno žensko. Nedavno je razmišljala celo o tem, da bi svoje življenje nadaljevala brez Ozzyja, a si je premislila in ostala z njim. Morda zato, ker so njegova leta impotence že davno minila in je v postelji aktiven kot malokateri moški njegovih let? Zdaj namreč z ženo seksa kar petkrat na teden.