Zabava

Robert Kranjec posvojil temnopolto dojenčico

mv
20. 12. 2013, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Smučarski skakalec Robert Kranjec je postal očka! Z ženo Špelo sta posvojila temnopolto deklico iz Afrike, ki sta jo poimenovala Pika Felicija.

Mediaspeed

Slovenski športnik Robert Kranjec je letošnjo sezono začel razburljivo. Z ženo Špelo sta namreč posvojila osemmesečno deklico iz Afrike, ki že uživa v svojem novem slovenskem domu. Po dojenčico naj bi se Špela odpravila sama, saj je Robert že polno zaposlen s smučarskimi skoki. Novopečena starša povečanja družine ne komentirata, zato pa so polni čestitk njuni prijatelji na spletu, ki so Špelin virtualni zid na Facebooku zasuli s čestitkami.  "Špelca, želim vam veliko lepih in zabavnih trenutkov z dojenčico, saj si jo zaslužita, zdaj pa skupaj navijajta za očijase glasi le ena od njih. Družinici čestitamo tudi mi!

Slovenski športnik Robert Kranjec je letošnjo sezono začel razburljivo. Z ženo Špelo sta namreč posvojila osemmesečno deklico iz Afrike, ki že uživa v svojem novem slovenskem domu. Po dojenčico naj bi se Špela odpravila sama, saj je Robert že polno zaposlen s smučarskimi skoki. Novopečena starša povečanja družine ne komentirata, zato pa so polni čestitk njuni prijatelji na spletu, ki so Špelin virtualni zid na Facebooku zasuli s čestitkami.  "Špelca, želim vam veliko lepih in zabavnih trenutkov z dojenčico, saj si jo zaslužita, zdaj pa skupaj navijajta za očija,« se glasi le ena od njih. Družinici čestitamo tudi mi!