Zabava

David Beckham že v nov vlogi

J.P.
18. 12. 2013, 18.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Potem ko je angleški nogometaš David Beckham pred časom končal profesionalno kariero, se je povsem vživel v novo vlogo.

Nekdanji športnik ima zdaj več časa za družino, predvsem pa uživa v aktivnostih s svojimi štirimi otroki. »Preprosto obožujem preživljanje časa z otroki in resnično sem pravi srečnik, da si to lahko omogočim. Vedno sem užival, ko sem svoje sinove zjutraj peljal v šolo in Harper v vrtec ter se nato vrnil po njih in nato odšel domov pripravljat večerjo,« je pred kratkim priznal med intervjujem z Jonathanom Rossom.

Potem ko so nekaj let živeli v Los Angelesu, kjer je David igral za Los Angeles Galaxy, so se tik pred koncem njegove kariere preselili še v Pariz, kjer je igral za Paris Saint Germain. Po dolgih letih se je slavna družina zdaj končno vrnila v britansko prestolnico, kjer David uživa v družbi svojih otrok, Victoria pa se vse bolj posveča modnemu oblikovanju. »Victorijin uspeh je resnično neverjeten, a zato tudi izjemno naporno dela. Ob tem je tudi sijanja mati, ki ne zapostavlja nikogar okoli sebe,« je svojo uspešno ženo pohvalil David.

V intervjuju je odkril tudi talente svojih otrok – 11-letni sin Romeo se vse bolj zanima za nogomet, medtem ko malo Harper zanima moda. »Harper si zvečer pripravi stvari, ki jih bo zjutraj oblekla, a ko zjutraj vstane, si največkrat že premisli in znova se začne izbiranje. Na drugi strani pa imajo fantje velike zahteve pri pripravi zajtrka, zato me zjutraj čaka kopica usklajevanja,« je dejal David in dodal, da Brooklyn in Cruz svoji sestri včasih povesta tudi kakšen umazan vic. »To mi ni preveč všeč. Ko ju vprašam, kaj je zdaj to, mi odgovorita, da je to slonovska šala. A na mojo srečo ju Harper še ne razume najbolje, tako da sem vsaj za zdaj še lahko miren.«