Zabava

Vojvodinja Kate Middleton vse večkrat sama!

K. A.
18. 12. 2013, 18.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V zadnjih mesecih se vojvodinja Kate Middleton in princ William vse redkeje skupaj pojavljata v javnosti. Dogodke, na katerih sta se pojavila skupaj, bi lahko prešteli na prste ene roke, a kot se zdi, je vse skupaj del skrbno načrtovane strategije, da bi vojvodinja čim bolje utrdila svoj status.

Britanski mediji so tako že odkrili, da kraljevi dvor do potankosti natančno načrtuje njuna skupna pojavljanja.  »V tem trenutku vse napore usmerjajo v ustvarjanje čim močnejše slike Kate Middleton v javnosti. William in Harry sta bila vedno zelo uspešna v tem, zato je zdaj čas, da si tudi Kate ustvari enak status. Kate se mora čim večkrat sama pojaviti v javnosti, ne da bi jo princ William spremljal,« je britanskim medijem zaupal neimenovani vir. »Proces ustvarjanja njenega ugleda v javnosti je izjemno občutljiva stvar, po novem letu pa imajo zanjo pripravljen cel niz dogodkov, ki jih bo obiskala sama, vse zato, da bi jo pripeljali do željenega položaja. Odhod iz Williamove sence seveda predstavlja tudi določeno tveganje, a Katini sodelavci se seveda zavedajo, da morajo biti izjemno previdni.«

Za njen javni ugled naj bi bila odgovorna Becca Deacon, 33-letna Katina zasebna tajnica in sodelavka, ki ji pomaga izbrati humanitarne akcije, na katerih bo sodelovala, da bi bila njena sila kar najbolj popolna.