Zabava

Temne skrivnosti slavnega para!

S.M.
15. 12. 2013, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Preverite kaj se skriva za srečno fasado zakona Beyonce in Jay-Z-ja.

Na videz najbolj uspešni par 32-letna pevka Beyonce Knowles in njen soprog 44-letni raper Jay-Z skrivata kar precej okostnjakov v omari. Pred kratkim so na dan prišle mračne skrivnosti na videz srečnega in popolnega para.

Pred mesecem dni je Jay-Z v nočnem klubu Magic v Antwerpu zapravil 5.000 dolarjev za šampanjec medtem, ko se je zabaval z bivšo Miss Belgije, 27-letno Claudio Scheelen

"V klubu sem se zabavala s svojimi prijateljicami, Jay pa mi je pošiljal pijačo. Rekel mi je 'Bil sem že po vsem svetu, ampak najlepša dekleta prihajajo iz Antwerpa.'."

Misica dodaja, da raper niti enkrat v tem večeru ni omenil svoje soproge Beyonce ali njunega sinčka Blueja. Jayevi varnostniki pa so prepovedali kakršnokoli fotografiranje v VIP loži.

Odkrivamo še nekatere druge skrivnosti para:

Pred tremi leti so se pojavile govorice, da je porno igralka Jazmine Cashmere zanosila z Jay Z-jem, vendar je Jazmine to zanikala. Njegovi prijatelji so povedali, da je Jay igralki kupil 2,5 milijonov dolarjev vredno hišo, da bi močala.

Beyoncin oče Mathew Knowles ima zunajzakonskega otroka z ljubimko Alexandro Wright. Kljub temu, da je dokazano, da je Mathew biološki oče otroka, se še vedno borijo na sodišču za preživnino.

Beyonce je leta 2011 odpustila svojega očeta Mathewa, ki je bil njen manager. Razlog naj bi bil razhod v kreativnih idejah, v resnici pa naj bi moral Mathew na zdravljenje od odvisnosti.

Mathew Knowles je priznal, da je odvisen od seksa, drog in alkohola ter da je imel kar nekaj afer medtem, ko je bil poročen z Beyonceino mamo Tino Knowles.

Leta 2004 so zaokrožile govorice, da naj bi Jay naredil otroka voditeljici Free iz glasbene oddaje "106 and Park". Oba sta zanikala, da sta bila kdaj skupaj.

Jay Z je leta 2001 priznal, da je v nočnem klubu z nožem zabodel producenta Lanca Riverja. Uspešno je prestal triletno pogojno kazen.

Prav tako je slavni raper priznal, da je pri 12 letih streljal na svojega brata, ki je bil narkoman in da je odraščal v socialnih stanovanjih v Brooklinu. Njegov brat je streljanje preživel in ni vložil tožbe proti Jayu.

Zveznik je povedal, da je v 80-ih prodajal kokain in da se je iz tega naučil kako ravnati z denarjem.