Zabava

Kdo bi rekel, da jih ima 67!

21. 11. 2013, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Britanska igralka Helen Mirren (67) kljub svojim zrelim letom še vedno izjemno žari, ob bok pa se brez težav lahko postavi marsikateri mlajši kolegici. In kakšen je recept za njeno lepoto? Igralka pravi, da naj bi bila za vse zaslužna njena zakonska sreča. Večkrat nagrajena igralka živi dokaj umirjeno življenje, daleč od medijskih luči, že vse od leta 1986 pa je v srečnem razmerju z režiserjem Taylorjem Hackfordom.

A če gre verjeti britanskim medijem, naj bi si do lepote pomagala tudi z manjšimi lepotnimi popravki. To naj bi bilo najbolj jasno vidno na področju vratu in dekolteja, kjer naj bi imela v primerjavi s preteklimi leti bistveno manj gubic. Igralka naj bi se odločila za laserske posege, ki so dosti manj invazivni kot klasične lepotne operacije.

Kljub svojim letom je videti odlično, lahko bi rekli, da celo bolje od številnih igralskih kolegic, ki so mnogokrat odšle pod kirurški nož. Na srečo Helen ni pretiravala z lepotnimi posegi, zato je njen obraz še vedno izjemno naraven, kar je pri igralkah še posebej pomembno. V zadnjem času s svojimi ''zaledenelimi'' obrazi šokirata predvsem Nicole Kidman in Renee Zellweger, ki sta na trenutke povsem nerazpoznavni.

 

Za nameček je v zadnjem času poskrbela tudi za svežo pričesko, in kot je dejala v enem od zadnjih intervjujev, si sive lase pobarva sama, kar pa je ob njenem bogastvu težko verjeti.

Na rdečih preprogah je vedno izjemno čedna, svojo vitko linijo pa z visokimi petkami še dodatno poudari. Helen ves čas ohranja enako linijo, in ker ni imela otrok, se nikoli ni borila s poporodnimi kilogrami. Z leti je izdelala svojstven stil oblačenja, ki mu ostaja zvesta, le malokrat se odloči za modne izlete.