Zabava

Kaj je naj pri Evi Boto?

K. Š.
20. 11. 2013, 14.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Simpatična Eva nam je zaupala, da je najlepša stvar jeseni po njenem mnenju obarvanost listov na drevesih, najljubši kotiček pa njena glasbena soba, kjer preživi zelo veliko časa. Kaj pa njeni ostali 'naj'?

Promocijski material

Najlepši kompliment: Zelo rada sprejemam komplimente in mi vsak na neki način veliko pomeni, poudarila pa bi to, da sem najbolj vesela takrat, ko mi ljudje dajo komplimente glede mojega petja, saj je to le neko potrdilo, da si ljudem všeč in da radi poslušajo mojo glasbo ter me spremljajo na moji glasbeni poti.


Naj dogodivščina preteklega leta: Lani je bilo teh dogodivščin res ogromno, če pa že moram izpostaviti svojo najljubšo, bom zapisala kar potovanje v Baku.


Največkrat predvajana pesem v zadnjem času: Pri meni ta predvajanja glasbe zelo nihajo, vse je odvisno od mojega razpoloženja, če mi je ena pesem všeč točno ta trenutek, jo lahko zavrtim neštetokrat, čez štirinajst dni pa je mogoče sploh ne bom več poslušala. Tako da ne bi znala reči, katero sem nazadnje največkrat predvajala, jih je pa zagotovo veliko.


Naj razvada v poznih večernih urah: Čeprav ne bi smela, se je enostavno nemogoče upreti čokoladi. 


Najboljše presenečenje: To leto ga še nisem doživela, po tihem pa ga pričakujem za moj letošnji 18. rojstni dan, saj moji prijatelji že namigujejo na stvari, ampak mislim, da ne bom izvedela prej kot pa decembra. (smeh)


Najlepše lepotno razvajanje: Najraje se razvajam pri strokovnjakinji Maji v kozmetičnem salonu La Maya v Mariboru, kjer zares najbolje poskrbijo zame, od glave do pete, masaža telesa, diamantni piling, nega obraza, skratka, ko sem tam, se sprostim res maksimalno.