Zabava

Sinova ločitev ga ubija

I. P.
20. 11. 2013, 14.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Umirajoči Kirk Douglas se je ob novici, da se njegov sin Michael razhaja s Catherine Zeta-Jones, povsem zlomil. Prijatelji se bojijo, da ga bo kar pobralo. 96-letnik ne more verjeti, da bosta 68-letni Michael in 44-letna Catherine nekaj časa živela vsak zase, da bi videla, ali je njun zakon mogoče rešiti.

Sipa

Kirk je bil resnično prepričan, da je Michael s Catherine našel pravo srečo, in ima zelo rad njuna otroka, 13-letnega Dylana in 10-letno Carys. Menda je sina in snaho v solzah večkrat prosil, naj se pobotata, in pri tem porabil še zadnje atome moči.

Vnuka, dodajo prijatelji, nekdanjega igralca dobesedno ohranjata pri življenju, saj se vsakič, ko so skupaj, njegovo zdravje malce popravi. Ker ve, da se kljub temu bliža konec, bi bil rad z njima čim več, vendar se zaradi ločitve boji, da morda ne bo tako. Kirkovo zdravje se je v zadnjih mesecih poslabšalo, saj komaj še hodi in govori.

A Michaela zmore vseeno večkrat opomniti, kako mu je žena stala ob strani, ko se je spopadal z rakom. Jedro spora med zakoncema je menda Michaelova izjava, da je raka na grlu dobil zaradi oralnega seksa. Čeprav je bil pred poroko z njo znan ženskar, je Catherine prepričana, da ta izjava tudi nanjo meče slabo luč. Med Michaelovo boleznijo je bila sem ter tja tako na tleh, da ni jemala niti zdravil, zato je spet imela težave z bipolarno motnjo, Michael pa je zato menil, da je izgubil svojo lepo ženo.