Zabava

Dobri predlogi za preživetje novega leta

S.A.
19. 11. 2013, 19.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Še približno mesec in pol nas loči do novega leta. Že veste, kje boste za novo leto? Ste že rezervirali svoje potovanje? Če ste že rezervirali, kam se boste podali na potovanje? Koliko v povprečju odštejete za potovanje za novo leto?

Shutterstock

ULICA

Urban, 26:

Ah kje, je pa še malo prezgodaj (smeh). Po navadi s prijatelji najamemo kočo ali kaj takega in to je to. Ne zapravljamo preveč za novo leto.

Damjana, 37:

Ja, letos sva z možem prej rezervirala destinacijo, in sicer greva v Prago za 4 dni. Letos sva malo pohitela, ker sva lani čakala in čakala, na koncu sva potem ostala doma v Ljubljani, letos sva pa rekla, da greva nekam v tujino. Zapraviva 300 ali pa 400 evrov v povprečju na enega.

Petra, 46:

Meni to novo leto ne pomeni nič kaj velikega … Ne razumem nekaterih, da je treba toliko denarja zapravljati za novo leto za potovanja, izlete itd. Sicer še ne veva, kje bova letos, ampak lahko povem, da sva lani bila s fantom pri prijateljici doma, naredili smo super večerjo, malo nazdravili ob polnoči in to je bilo to.

Matic, 25:

Po mojem se bomo s prijatelji dobili, pa potem šli v kak klub, disko … Nimamo posebnih načrtov za zdaj … Po moje bomo tako naredili.

Martina, 35:

Mi gremo velikokrat na Hrvaško, v Split ali pa Dubrovnik. Meni je Dubrovnik za novo leto prekrasen, zato upam, da prepričam moža, da gremo tudi za to novo leto tja. Koliko zapravimo? Hmm, odvisno od destinacije, težko rečem. Lahko 100 evrov, lahko pa tudi 500 na osebo. Saj pravim, težko je reči.

Facebook

Marjan:

Na borzi.