Zabava

Umrla je priljubljena zvezdnica telenovel

M.V.
18. 11. 2013, 20.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Iz Mehike prihaja žalostna novica, da je komaj 41-letna zveznica telenovel Karla Alvarez umrla. Po prvih podatkih naj bi jo izdalo srce.

Facebook

»Žal lahko potrdim, da je igralka Karla Alvarez umrla v 42. letu starosti. Naj počiva v miru,« je na svojem twitterju napisal mehiški novinar Gustavo Adolfo Infante in s tem potrdil govorico, ki je včeraj završala med ljubitelji telenovel. Igralka naj bi umrla zaradi zastoja srca, kar je bila posledica njenega dolgoletnega boja z alkoholizmom in motnjami prehranjevanja. Zaradi slednjih naj bi jo tudi odpustili s snemanja njene zadnje nadaljevanke Que Bonito Amor.

Mehiški igralci so v šoku

Igralka, ki je v svoji karieri na malih zaslonih upodobila veliko zlobnih žensk, je pred meseci namignila, da boleha za rakom, a novica nikoli ni bila uradno potrjena. Veliki met je doživela z vlogo v seriji Maria Mercedes, gledali smo jo lahko tudi pri nas, in sicer v serijah Vsiljivka, Zlomljeno srce, Ujetnica ljubezni.

Njena smrt je poleg njene družine in oboževalcev šokirala tudi njene igralske kolege, ki so ji posvetili objave na družbenih omrežjih. »Zelo sem žalostna zaradi smrti Karlite Alvarez. Nanjo me veže ogromno lepih spominov s snemanja serije Maria Mercedes. Molim za njihovo družino, naj počiva v miru,« je med drugimi zapisala mehiška zvezdnica Thalia.

Facebook