Zabava

Bivše dekle Jana Plestenjaka brutalno pretepli

mv
16. 11. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V italijanskih medijih je odjeknila novica, da so pevko Ivano Spagna, ki je bila pred leti v ljubezenskem razmerju z našim pevcem Janom Plestnjakom, brutalno pretepli in oropali.

Mediaspeed, Facebook

Priznana italijanska pevka Ivana Spagna je bila pred dnevi tarča neznanih napadalcev; pripeljala sta se na skuterju, jo brez opozorila napadla, jo poškodovala po rokah in obrazu ter ji z roke na silo snela uro znamke Rolex. Šokirana zvezdnica o napadu ni takoj obvestila policije, ampak je najprej odšla v bolnišnico, kjer so ji oskrbeli rane, nato pa je nekaj ur pozneje od doma poklicala policijo.

Možem v modrem je razložila, da sta jo neznanca napadla, ko je čakala ob semaforju, ujela sta jo nepripravljeno in jo brez razloga začela pretepati. Uradno izjavo za medije je podal njen kolega Mario Furlan, s katerim Ivana sodeluje pri projektu City Angels. »Ivana trenutno okreva in je še vedno v šoku. Priznala je, da se bo še nekaj časa bala stopiti iz hiše,« je dejal Furlan.

Mediaspeed, Facebook

Bori se z depresijo

Ivana je bila pred leti intimna partnerica Jana Plestenjaka, ki je od nje mlajši kar 16 let. Pred leti je izdala  avtobiografijo, v kateri je omenila tudi slovenskega glasbenika, ki se jez njo zapletel v 90. letih.

V knjigi je razkrila tudi, da si je ravno v času, ko si je delila posteljo s slovenskim glasbenikom, poskušala vzeti življenje, a krivec nikakor ni bil Jan. Spagna se je namreč vrsto let borila z depresijo, nedavni incident pa zagotovo ne bo pomagal pri njenih težavah z zaupanjem.