Zabava

Bo slovenska misica zaigrala v mehiški telenoveli?

mv
15. 11. 2013, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kim Rebecca Lekše, velenjska lepotička, ki je leta 2011 osvojila naslov miss earth Slovenije, je pred nekaj meseci odpotovala v Mehiko, da bi si tam ustvarila igralsko kariero, namesto vloge pa je ujela enega od zvezdnikov telenovel Juana Diega Covarrubiasa.Kim Rebecci Lekše se je v Srednji Ameriki odprlo kar nekaj priložnosti za kariero, sprejeli so jo tudi na prestižno igralsko šolo CEA, katere lastnik je Televisa, podjetje, ki snema najbolj gledane telenovele na svetu.

Facebook

Slovenska lepotička se poleg igre uči mehiškega naglasa in utrjuje znanje španščine, vmes pa je imela čas tudi za ljubezen.

Facebook

Zagledala se je namreč v tamkajšnjega zvezdnika Juana Diega Covarrubiasa, postavnega 26-letnika, ki smo ga gledali tudi v Sloveniji, in sicer v vlogi egocentričnega Yaga v seriji Kot ukaže srce. Igralec Kim ljubezen vrača, in če sodimo po fotografijah, ki jih nekdanja misica objavlja na svojem facebooku, par uživa v skupnih trenutkih in svoje ljubezni nikakor ne skriva. Kim se je v Mehiko odpravila zaradi kariere, na svoje veliko veselje pa je tam našla tudi ljubezen!