Zabava

Skrivnostni zmenek v zvezdničini vili

S.J.
5. 11. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pred kratkim je Lepa Brena pozno zvečer dobila zanimiv obisk. V njeno vilo na Bežanijski kosi v Beogradu je prišel hrvaški glasbenik Goran Karan.

arhiv

Ker je njegov obisk takoj pritegnil precej pozornosti, je nastala tudi fotografija, ki pa je ne želi komentirati nihče od glasbenikov. Prav zato je zdaj veliko vprašanje, kaj se plete med njima. Glede na to, da Brena v hiši živi s svojim možem, vsa namigovanja, da bi šlo za kak ljubezenski zmenek, najverjetneje odpadejo.

Glasbenika, ki sta po žanru sicer malce narazen – Goran ima korenine v rokovski glasbi, Brena je bila vedno bolj narodno usmerjena, ju pa povezuje to, da imata oba sinove. Brena ima dva svoja, enega pa je imel Boban iz prvega zakona, Goran pa ima dva z nekdanjo ženo in dvojčka s zdajšnjo partnerko.

Se obeta duet?

Najverjetneje sta več kot o sinovih vseeno govorila o glasbi. Glede na to, da Brenino založbo Grand Records vodi direktor Saša Popović, sumimo, da debata ni bila povezana z izdajo albuma, ampak da si pevca želita sodelovati bolj intenzivno. Prav zato stavimo, da bomo še pred novim letom slišali njun duet.

 Podpis k sliki: