Slovenija

Lažni serviser štedilnikov

M. R.
5. 11. 2013, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Štajerski policisti zbirajo obvestila o neznanem goljufu, ki se na območju občine Šentilj lažno predstavlja za delavca Plinarne Maribor in izvaja preglede plinskih štedilnikov.

Arhiv Svet24

Policisti so ugotovili, da se malopridnež s srebrnim avtom znamke Citroen Berlingo in kranjsko registrsko oznako pripelje na dvorišče stanovanjske hiše, se lažno predstavi kot delavec mariborske plinarne in zahteva, da mu omogočijo pregled plinskih naprav.

Goljuf na napravah brez potrebe zamenja nepoškodovane dele, storitve pa različno zaračuna.

Možakar na napravah brez potrebe zamenja nepoškodovane dele, storitve pa različno zaračuna. Ob tem izda račun, na katerem je štampiljka Romeo Žur s. p. VZDRŽEVANJE, Ulica XXXI. divizije 7, 4000 Kranj. Z lažnivim prikazovanjem dejanskih okoliščin žrtev spravi v zmoto in od njih vzame denar, so še sporočili z mariborske policijske uprave.

Policisti prosijo vse, ki so nasedli omenjenemu goljufu, bili z njim v kontaktu ali pa razpolagajo s koristnimi informacijami, da to sporočijo na telefonsko številko PP Šentilj 02 650 08 50, interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.