Zabava

Šokantno: Bruce želi biti ženska!

mv
22. 10. 2013, 18.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po ločitvi Krisa in Brucea Jennerja je v javnost prišel šokanen podatek, da je 22 let dolg zakon razpadel tudi zaradi tega, ker si nekdanji olimpijec nadvse želi postati ženska.

Profimedia
Po govoricah o spremembi spola je bil Bruce videti otožen.

Številni so bili šokirani, ko so mediji objavili novico, da se Kris in Bruce Jenner po 22 letih zakona ločujeta, očitno pa so se težave para vlekle že kar nekaj časa. Po namigovanjih, da je Kris tudi v zakonu rada flirtala z drugimi moškimi, je zdaj ameriške medije pretresla šokantna novica, da prava težava leži čisto nekje drugje! Nekdanji olimpijec naj bi se namreč že nekaj let boril z neizmerno željo, da bi bil ženska. To naj bi vedela tudi Kris, ki moža zadnjih nekaj let izsiljuje s podrobnostmi iz njegovega intimnega življenja.

Kris izsiljuje Brucea

»Bruce ima zelo izrazito žensko stran. Pušča si daljše lase, kar naprej je na manikuri ali pedikuri, hiše pa nikoli ne zapusti brez diamantnih uhanov. Obseden je tudi s svojimi obrvmi, ki si jih redno puli, v omari pa ima več ženskih oblek kot Kris trdi neimenovani vir, ki je ameriški reviji Star zaupal tudi, da se Kris v resnici ločuje od Brucea, ker je slednji transvestit. Moža naj bi zadnjih nekaj let izsiljevala s tem podatkom, saj je le tako dosegla, da je Bruce privolil v snemanje resničnostne oddaje. »Kris mu je zagrozila, da bo medijem povedala vse, če ne bo upošteval njenih želja glede ločitve in nadaljevanja snemanja resničnostne oddaje,« je za konec še dodal vir. Bruce govoric ni ne potrdil ne zanikal.