Zabava

Razkrivamo: Iris Mulej ima novega fanta!

M.V.
19. 10. 2013, 12.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko se je Iris Mulej letos razšla s fantom Črtom Slavcem, je dejala, da nikakor še ni pripravljena na nove ljubezenske zgodbe, na uho pa nam je prišlo, da se je to že spremenilo. Iris naj bi bila spet zaljubljena, tokrat v postavnega Gorenjca Danijela Utjesanovića.

Facebook, Instagram
Danijel in Iris veliko časa preživita skupaj.

Izvedeli smo, da je Iris Mulej, ki je življenje več let delila s fotografom Črtom Slavcem, spet zaljubljena! Njen novi izbranec naj bi bil Danijel Utjesanović, poslovnež z Gorenjskega in ustanovitelj filmskega festivala na Bledu. Par je skupaj obiskal že kar nekaj festivalov v tujini, a Iris za zdaj svojega novega ljubimca še ni predstavila javnosti.

Prav Danijel je bil tisti, ki jo je pred kratkim v Tuzli predstavil Radu Šerbedžiji, manekenka pa je z njim odpotovala tudi v Monako in Sarajevo. Skupaj menda preživita veliko časa, zato ne bodite presenečeni, če boste Iris zdaj pogosteje ujeli na Bledu. Upamo, da se bo kmalu opogumila in Utjesanovića tudi uradno predstavila kot svojega fanta. Tako postavnega moškega je namreč škoda skrivati!

Facebook, Instagram
Skupaj sta obiskala tudi Tuzlo ...
Facebook, Instagram
Danijel tako kot Iris rad pozira.