Zabava

Saša Lendero za las ušla smrti

A.M.
18. 10. 2013, 10.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Da so slovenske ceste vse prevečkrat nevarne, je nedavno v enem izmed cestnih predorov izkusila tudi Saša Lendero, ki je imela izjemno srečo, da sta z Mihom ostala živa.

Sreča v nesreči Saše Lendero.

Naši glasbeniki zaradi narave svojega dela precejšen del življenja preživijo v avtu, zato so na cestah mnogo bolj izpostavljeni nevarnostim. To sta pred dnevi izkusila tudi Saša Lendero in njen Miha, ko se jima je na poti v Vojnik, do Avtohiše Čepin, kjer so organizirali dan in večer odprtih vrat, zgodila prometna nesreča.

V predoru je namreč s tovornjaka pred njima zgrmel kup železnih palic, na katere sta naletela ravno Saša in Miha, ki sta imela pri tem izjemno srečo, da sta ostala živa in cela. Ker pa sta bila namenjena prav v Avtohišo Čepin, kjer imajo izjemno dober servis vozil pa tudi avtovleko, se je lastnik Janko Čepin podvizal in hitro poslal avtovleko ter nadomestni avto, in tako je lahko Saša uspešno, ki se je odzvala povabilu Radia Veseljak, nastopila na glasbenem dogodku, čaprav z malo zamude in s tresočimi nogami.

Pretresena in tresoča Saša je kljub nesreči izpeljala nastop.

''Ta konec tedna me je življenje še enkrat opomnilo, da ničesar ne smemo jemati kot samoumevno – niti tega, da se zbudimo v nov dan. Hvaležna sem usodi in svojim angelčkom, da se je končalo tako, kot se je! Moja zahvala gre tudi Avtohiši Čepin za takojšnjo pomoč z avtovleko in nadomestnim vozilom pa tudi za popravilo avta,'' je dejala Saša Lendero.

Saša je zaradi nesreče na dogodek zamudila skoraj tri ure.