Zabava

Zakaj je ta fotografija prejela 234.589 'lajkov'? Poglejte!

M.J.
17. 10. 2013, 13.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Neka fitness instruktorica iz Kalifornije je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, ki se je izredno hitro razširila po družbenih omrežjih in izzvala različne reakcije.

Youtube

Maria Kang je 32-letna fitness inštruktorica in mati treh otrok, ki je na svojem Facebook profilu objavila fotografij, na kateri pozira s svojimi tremi sinovi, nad njo pa je napisala ''Kakšen pa je vaš izgovor?''

S fotografijo je želela sporočiti, da se med službo in skrbjo za otroke vedno najde čas za trening, s katerim je tudi sama izklesala svoje telo. Fotografija je do pisanja tega članka zbrala že več kot 234.589 lajkov, deljena je bila več kot 20.192 krat in komentirana več kot 26.000 krat. Večina izmed komentarjev je bila pozitivnih, bili pa so tudi taki, ki so jo napadali, kritizirali in obsojali. Nekateri so jo ozmerjali tudi z odvratnico.

Kang je v nekem intervjuju dejala, da je želela s fotografijo samo inspirirati ljudi, ne pa jih žaliti in izzvati negativnih reakcij. Maria je med drugim tudi tekmovala za miss, a je leta zbolela za bulimijo in se leta 2007 začela ukvarjati s fitnessom. Od takrat dalje trenira pet do šest dni v tednu po eno uro.