Zabava

Zlatko Dobrič, kot kaže, ne bi zamenjal žene

A.M.
8. 10. 2013, 12.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zlatko Dobrič kuje svojo srečo tako v glasbi kot tudi v zasebnem življenju, saj z ženo Lili že 25 let deli tako veselje kot tudi žalost.

Zlatko Dobrič z ženo Lili

Spomnimo, da je Zlatko svojo kariero v medijskem svetu začel pri zelo rosnih letih. Kot otrok je namreč leta 1974 igral Kukavičjega Mihca v nanizanki Utonilo je sonce. Tudi v pevski karieri je nizal uspehe s številnimi hiti, kot so Ne joči, Ančica, Marička, Sedem dolgih let in mnoge druge. Od leta 1988 pa do danes je izdal kar 20 samostojnih albumov.

Del te življenjske zgodbe po krajšem glasbenem odmoru deli v zgodbi Ne bi te zamenjal. Kot nam je zaupal Zlatko Dobrič, ki je že dlje časa uspešen tudi v gostinstvu, govori nova pesem o ljubezni para, ki je že dolgo skupaj, njuna ljubezen pa je še vedno tako močna kot na začetku njune poti. Tisti, ki Zlatka bolje poznajo, vedo, da je ljubeč moč in oče, zato se mu tudi ni bilo težko vživeti v skladbo in jo še bolj čutno interpretirati.

Čeprav gre za obdelavo starejše skladbe, ki jo je pred mnogimi leti prepevala Biljana Jevtić, je besedilo za slovenski jezik odlično priredila njegova hči Eva. Priljubljeni glasbenik je ob tem dejal, da pripravlja še eno novo pesem, ki bo temperamentna in šaljiva, kot so Policajka, Mehankar in druge. Gre za duet s pevko, s katero je v preteklosti že prepeval ...