Zabava

Severina: Milan načrtuje ugrabitev!

M.V.
8. 10. 2013, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Boj za skrbništvo nad sinom med Milanom Popovićem in Severino je vedno bolj goreč. Hrvaška pevka je medijem sporočila, da se boji, da srbski poslovnež načrtuje Aleksandrovo ugrabitev.

Mediaspeed, ,Večernji List
Severina se boji za otrokovo varnost.

Severina je očitno ugotovila, da sodni proces boja za skrbništvo nad sinom, ki ga ima s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, ne bo potekal tako gladko, kot je upala. Sodnica je prejšnji teden že določila, da lahko oče preživlja čas s svojim sinom brez prisotnosti pevke, zato se Severina boji, da bo Milan dosegel deljeno in enakopravno skrbništvo.

Blatenje ali upravičen strah?

Hrvaškim medijem je obupana zaupala, da je prepričana, da Milan načrtuje Aleksandrovo ugrabitev. Skrivaj mu je že izdelal srbski potni list in zvezdnica sumi, da namerava sina med enim od njegovih obiskov prepeljati čez mejo.

Milan ostro zanika obtožbe

Milan je njene domneve ostro zanikal, prav tako zanika, da je otrokov potni list narejen nezakonito. »Severina je lastnoročno podpisala srbsko državljanstvo za svojega sina. Milan Popović ga je že prej vozil v Srbijo in ga vedno vrnil Severini, ko sta bila dogovorjena. Govorice o ugrabitvi so se začele, takoj ko je Popović odklonil, da bo pristal na njene pogoje glede skrbništva,« je povedala tiskovna predstavnica Popovića Tatjana Vojtehovski indodala, da pevka Srbijo očitno obravnava kot državo, kjer zakoni ne veljajo in kjer državne institucije nimajo nikakršne podlage. Odvetniška skupina srbskega podjetnika je prepričana, da Severina blati Milana v očeh javnosti, da bi dosegla svoje, medtem ko se oni borijo le za to, da bi tudi Popović pravno dobil starševske pravice, ki si jih kot oče zasluži. Čutimo, da bo to dolg in krvav pravniški boj!

Mediaspeed, ,Večernji List
Milan ostro zanika vse obtožbe.