Zabava

Ima prevelike!

M.J.
12. 9. 2013, 13.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Koža na njenem oprsju ni dovolj močna, da bi lahko zdržala tako velike umetne dojke, ki jih ima. Implantate so ji vgradili nad in ne pod mišice, pravi kirurginja.

Pokazala je zadnjico, pokazala je oprsje, edino česar ni naredila, je bil seks pred kamerami. In čeprav si je Courtney Stodden na vso moč prizadevala ostati v resničnostnem šovu, so jo gledalci iz le-tega izločili, saj jim ni bila zanimiva.

Gledalce je razburilo tudi to, da ima rdečkasto oprsje. Starleta še vedno trdi, da ima naravne, vendar se verjetno že iz satelita vidi, da ima umetne vsadke. ''Koža na njenih dojkah ni dovolj močna, da bi brez problemov in komplikacij držala tako velike vsadke, kot jih ima ona,'' je za časopis dejala estetska kirurginja Angelica Kavouni.

 

 

Zdravnica dodaja, da rdečkasta barva oprsja ni niti najmanj normalna in dobra. Kirurginja se boji, da je implantat nasajen na mišico in ne pod njo, zaradi česar mora vso težo držati koža. S tem pa je onemogočeno normalno kroženje krvi.

Courtney, ki je v zakonu s 53-letnim Dougom Hutchinsonom, rdečkasto barvo oprsja skriva s šminko, natančneje s pudrom, katerega v velikih količinah nanaša na svoje oprsje. Zdravnica opozarja, da to ni trajna rešitev in da bi lahko zaradi tega imela resne komplikacije, saj operacija ni bilo opravljena tako bi morala biti.