Zabava

Pevca ugrabili, pretepli in vrgli na tire

M.V.
21. 8. 2013, 21.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevec pred leti izjemno priljubljene skupine The Calling Alex Band je za las ušel smrti. Nasilni neznanci so ga napadli, pretepli in odvrgli na železniške tire.

YouTube, Profimedia
Živ je le zato, ker se je napadalcem zasmilil.

Živ je ostal le zato, ker se je napadalcem zasmilil, ko je priznal, da bo postal očka in ne želi, da otrok odrašča brez očeta.

32-letni Alex Band je zaslovel s skupino The Calling, ki je pred nekaj leti osvajala vrhove glasbenih lestvic  s pesmijo Wherever You Will Go, pred dnevi pa je v Michiganu, kjer je s skupino nastopal na glasbenem festivalu, komaj ušel smrti. Med nočnim sprehodom po mestu sta ga namreč ugrabila neznanca.

»Dva moška sta me povlekla za srajco in me zvlekla v kombi. Zahtevala sta denar in prosil sem ju, če me odpeljeta v hotel, da jima dam vse, kar imam. Takrat sem že jokal,« je priznal Alex, ki sta ga napadalca pretepla s pendrekom in se ga nato želela znebiti kar na železniških tirnicah. Premislila sta si, ko jima je pevec zaupal, da bo prvič postal očka. »Nikoli si nisem misli, da mi bo nerojen otrok rešil življenje, hvaležen sem, da sem živ,« je za ameriške medije povedal pretreseni pevec. Odnesel jo je z nekaj zlomljenimi zobmi, modricami po vsem telesu in poškodbami hrbtenice. Preostali člani skupine so ga našli ravno pravi čas, saj sta ga napadalca ranjenega pustila na tirih. Policija poskuša najti zločinca, Alex pa je priznal, da po tem napadu nikoli več ne bo isti.

YouTube, Profimedia
Po napadu ne bo nikoli več isti.